”Rigtig mange TAK for en rigtig udbytterig dag. Sidsel sikrede med stort overblik, vid og god indlevelsesevne, at vi var i en frugtbar proces sammen. Sikke en tro på fremtiden det medførte.”

Kirsten Sejer Pedersen,
Familiebo 

”Der har været en stejl indlæringskurve under kyndig vejledning af Sidsel. Hun har vist stor faglig styrke og har fra dag et haft os i sin hule hånd. Hun fylder rummet uden at fylde. Hun får det bedste frem i hver enkelt og det er tydeligt at mærke at hun ikke kun er teoretiker, men har været ude i den “virkelige” verden. ”

Flemming Stig Hansen,
Danfoss 

”Vil lige benytte lejligheden, til at sige dig tusind, tusind tak fordi Sidsel er sådan et dejligt, lyttende, og rummeligt menneske. Og det har bestemt gjort indtryk at få hendes indspark. ”

Susanne Eriksen, Leder,
Københavns kommune 

”I den forbindelse havde vi i ledergruppen to dage med Sidsel som underviser, hvilket bekræftede mig i, at det er lederuddannelsen for mig.”

Charlotte Davidsen,
leder Region Syd 

”Det har betydet enormt meget for vores team, at vi har fået etableret dette rum, hvor vi rent faktisk hører hvad hinanden siger. Og jeg kan bare rigtig godt lide den stemning Sidsel bringer ind. Det giver enorm energi på projektet.”

Jens Bernsen,
Projektleder